AMHC zoekt een horeca/locatiemanager

Nieuws afbeelding 14-5-2019 Onze locatiemanager Björn Baarveld heeft een andere baan gevonden en gaat ons per 1 juni a.s. verlaten. Zijn keuze voor een voltijdsbaan in zijn andere professie (werving en selectie) is een begrijpelijke keuze. Het is geen definitief afscheid, we zullen Björn nog wel als lid op de club blijven zien.
In het afgelopen jaar heeft Björn met veel inzet en toewijding voor AMHC gewerkt, bedankt daarvoor!

Dit betekent wel dat AMHC op zoek is naar een (tijdelijke) vervanging van Björn.
Daarbij is de barcommissie nog dringend op zoek naar versterking, dus hierbij een oproep aan alle leden om te helpen bij het invullen van het gat dat er nu is. Reageer naar [email protected] als je AMHC kunt komen helpen of bel met Marten Jan Scheffers op 06 - 29 52 52 68.