Picnic Team van de Week: JA2 de ongeslagen kampioen!

Nieuws afbeelding 19-5-2019
De 13 extra trainingen van Coen Vleugel, 7 conditietrainingen en 2 clinics van 's werelds beste zaalhockeyer Robert Tigges, hebben ook op het veld de inzet en resultaten tot een hoger niveau geleid. Joram, team, teammanager coaches trainers e.a. bedankt. Zondag 10 februari werd JA2 Zaalkampioen.
Met nog één wedstrijd te gaan is JA2 al kampioen! Gefeliciteerd JA2!

Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!

Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar [email protected]

Vermeld in je e-mail:
- Van welk team je bent
- De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
- Een leuke teamfoto
- Het e-mailadres van jullie begeleider

Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!