header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Doe mee met de Serva Volvo Jong Oranje Workshop (C, D, E)

Nieuws afbeelding 30-5-2019
 


Heb je altijd al eens willen trainen met hockeyers van hoog niveau? Schrijf je dan snel in! Op zaterdag 22 juni ontvangt MHC Leusden spelers en speelster van de Jong Oranjeselectie. Zij komen langs bij om C-, D- en E-jeugd al hun tips te delen en hun tricks te leren. Wees er snel bij, want vol=vol.


Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en helemaal gek van hockey? Dan is dit jouw kans om mee te doen. Serva Volvo nodigt jou graag uit om mee te doen aan deze workshop. Tijdens de workshop delen de Jong Oranje dames en heren, in combinatie met trainers, alles over hun favoriete hockeyspecialisme.


Hoe ziet het programma eruit?
Er zijn drie verschillende onderdelen waarmee we aan de slag gaan:
  • Scoren
  • Dribbel Koning
  • Techniek
Nadat je, je best de tips en tricks op het veld hebt geleerd is het tijd voor welverdiende broodjes en heb je tijd om handtekeningen te verzamelen en vragen te stellen aan de Oranje Talenten. We starten om 11:30u en sluiten de dag af om 13:30u.


* Ben je een keeper? Top, want keepen = cool! Voor jou hebben we verschillende oefeningen klaar staan om te leren van de keepers van Jong Oranje.


Deelname aan deze workshop bedraagt €5,- per deelnemer.


Meld je snel aan want vol = vol! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: [email protected]


Laat ons weten wat je voor-en achternaam zijn, wat je leeftijd is en bij welke hockeyclub je speelt en in welk team. Als je mee wilt doen aan de workshop voor keepers, vermeld dit dan a.u.b. in je aanmelding.


Als jouw aanmelding is ontvangen, krijg je een e-mail ter bevestiging. Benieuwd hoe de dag er in 2017 uit zag? Kijk dan snel naar deze video! Hopelijk zien we jou op 22 juni bij MHC Leusden!


Ben jij al bekend met de Volvo Clubbonus?
Jouw hockeyclub ontvangt €1.000 bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo bij Serva Volvo of €500 bij een Volvo Selekt Occasion.