M8E4 Team van de Week (van Dames 1)

Nieuws afbeelding 4-6-2019
Vandaag (2 juni) was M8E4 het Team van de Week. Deze keer waren Amy, Lisa, Elmarie, Marit, Kiki, Frederique, Amy, Nelly, Vera en Pleun aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. De stormbaan was opgezet en het was heerlijk weer. De laatste wedstrijd van het seizoen voor Dames 1. Enthousiast volgden ze een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de 'line up'. Met een scorende afslag gaven jullie ons het goede voorbeeld. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven de meiden de hele wedstrijd ons aanmoedigen. Het heeft geholpen, want Dames 1 won en eindigt de competitie op de 7e plaats. Dank jullie wel M84 voor jullie support en tot volgend seizoen.

Dames 1 bedankt alle Teams van de Week voor jullie aanwezigheid en enthousiasme in het afgelopen seizoen. Het was voor ons een hele leuke ervaring om de Meet & Greet met jullie te mogen doen. Tot volgend seizoen!