AMHC zoekt vrijwilligers voor komend seizoen

Nieuws afbeelding 20-6-2019
Beste leden, ouders van leden en vrienden van AMHC,

Afgelopen zondag hebben we met een groot aantal leden het seizoen 2018-2019 feestelijk afgesloten tijdens de slot bbq. Het was een roerig seizoen, waarin duidelijk werd hoe belangrijk inzet en betrokkenheid van leden is. Dankzij de tevredenheidsenquête weten we ook beter wat er leeft bij de (jeugd)leden en hun ouders en geven we daar met werkgroepen extra aandacht aan de komende tijd.

Om samen te werken aan een hechte club waar iedereen met plezier komt en hockeyt, zijn we dan ook op zoek naar vrijwilligers!
Hieronder zie je een overzicht van tijdelijke en vaste functies:

Tijdelijk:
De werkgroepen willen per 1 juli van start gaan; we zoeken nog 5 mensen (er hebben zich al 10 mensen aangemeld!). Wil jij je inzetten voor een van onderstaande werkgroepen, mail dan vóór 24 juni naar [email protected]
  • Werkgroep recreatiehockey en prestatiehockey
  • Werkgroep betrokkenheid en clubcultuur
  • Werkgroep ledenbehoud en ledenwerving
Vast:
Vacatures voor minimaal een seizoen gemiddelde inzet 2 uur per week, via deze link vind je meer informatie. Voor vragen en aanmelden kan je contact opnemen met [email protected]

De meest urgente vacatures:
  • Evenementencoördinator, liefst 2 personen
  • Redacteur voor nieuwsbrief/communicatie (duo-functie, we zoeken nog 1 redacteur)
  • Coördinator Grote Club Actie (snel starten, piek in sept/okt als de actie loopt)
  • Sponsorcommissie; voorzitter en penningmeester
  • Planning arbitrage zaterdag
  • Barcommissie
  • Barcoördinatoren (ca 8 keer per jaar een dienst van 4 uur)
AMHC groeit en bloeit alleen met voldoende actieve leden & ouders! En…bijkomend voordeel van een kleine inspanning is datje de club en andere leden & ouders beter leert kennen, wat het nóg gezelliger maakt in en langs het veld.

Interesse? Bel of mail vooral!

Met sportieve groet,

Cathelijn Hoekstra (06-30429336)