Teamindelingen bekend

Nieuws afbeelding 26-6-2019
Beste (ouders van) AMHC-jeugdleden,

Het is weer gelukt de teams voor volgend seizoen in te delen! De indeling vinden jullie hier. [beveiligde gedeelte van de site, onder docuementen>hockey informatie]

Al eerder plaatsten wij een bericht op de site waarin wij hebben uitgelegd hoe de indelingen precies tot stand komen. In de jongste jeugdlijnen gaat dat iets anders dan bij de junioren, maar in alle gevallen hebben de technische staf en de lijnhoofden hun uiterste best gedaan op een zorgvuldige indeling, waar zoveel mogelijk leden blij mee zijn.

Het kan zijn dat er over de indeling nog vragen zijn. Deze vragen kunnen worden gesteld aan het lijnhoofd, die - zonodig na overleg met de technische staf - de vragen zal beantwoorden. De lijnhoofden voor aankomend seizoen zijn:

JA: Gerhard Frensel ([email protected])
MA: Bas Vleugel ([email protected])
JB: Annika Dijcks ([email protected])
MB: Raymond Analbers ([email protected])
JC: Ines Keetell-Homringhausen ([email protected])
MC: Karin van der Waal ([email protected])
JD: Ines Keetell-Homringhausen ([email protected])
MD: Suzanne van der Bruggen-van Dijk (2e jaars) en Linda Bos (1e jaars) ([email protected])
JE8: Remco van Rees ([email protected])
ME8: Martijn Arkesteijn ([email protected])
JE6: Suzanne de Vries ([email protected])
ME6: Heidi Noot en Bernardijn Maaskant ([email protected])
JF: Bastiaan de Bruijne (a.i.) ([email protected])
MF: Bastiaan de Bruijne ([email protected])

Vanaf zaterdag 6 juli gaat de club dicht en geniet de technische staf van een welverdiende vakantie.

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en alvast een sportief nieuw seizoen 2019-2020!

Bestuur AMHC