header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Grote clubactie voor het clubhuis

Nieuws afbeelding 27-7-2019
Beste leden en ouders van AMHC,

Zoals jullie in eerdere e-mails hebben gelezen staat AMHC, door terugloop in het aantal leden, voor de grote, maar mooie uitdaging een aantal veranderingen door te voeren. Een van deze veranderingen betreft het clubhuis, want het oogt mooi van buiten, maar de inrichting kan frisser, gezelliger, knusser. Het kan een goede boost gebruiken. 

Om dit nieuwe gezellige clubhuis daadwerkelijk mogelijk te kunnen maken zullen we volgend seizoen meedoen aan De Grote Clubactie voor AMHC, ónze club. De Grote Clubactie is een bekend fenomeen in Nederland. Leden van verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Veel (sport)verenigingen halen hiermee een substantieel bedrag op.

 

Wij zoeken 3-5 leden/ouders om deze Grote Clubactie op te zetten en te coördineren. We werken hiermee samen met Nationale Stichting Grote Clubactie (https://interesse.clubactie.nl/). Hiermee wordt een groot deel van de werkzaamheden uit handen genomen.

Wat vragen we van jullie?
  • Het coördineren en opzetten van de Grote Clubactie
  • De jeugdleden enthousiasmeren om zo veel mogelijk loten te verkopen
  • Contact onderhouden met de Nationale Stichting Grote Clubactie
De werkgroep start in september. De Grote Clubactie eindigt - inclusief de laatste afhandeling - in februari 2020. Oktober is het druk i.v.m. communicatie en uitgifte. Max. 4 uur per week, maar vaak minder.

Interesse of wil je meer weten? Bel of mail!
 
Met sportieve groet, 

Kaat (0640123919)
Cathelijn (0630429336)

Coördinatoren vrijwilligers