header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Reminder: Vanavond hockeyinternational Jelle Galema en prestatiecoach Joost Leenders

Nieuws afbeelding 11-10-2017
Alle AMHC leden zijn woensdagavond 11 oktober om 20:00 uur van harte welkom voor een gastpresentatie van ABN AMRO Hockeyambassadeurs Jelle Galema en Joost Leenders: Een inspirerend verhaal over topsport, het behalen van doelen en de combinatie tussen sport en werk.


Jelle Galema neemt ons mee in de wetten van de topsport, het echte willen en presteren in het nu! Met een on-nederlandse mentaliteit zoekt hij vaak de grenzen op. Samen met zijn prestatiecoach Joost Leenders gaat Jelle met ons in gesprek over wat deze topsportwetten voor ons betekenen. Daarnaast geven zij hun visie op ontwikkeling binnen de context van een prestatieomgeving. Joost werkt(e) als mental coach ook samen met topartiesten als Ali B. en Romy Monteiro plus tientallen profsporters als voetbalinternational Memphis Depay en wielren sprinter Danny van Poppel.


Het is niet nodig je aan te melden voor het bijwonen van deze presentatie in het clubhuis van AMHC.


De presentatie is ook onderdeel van het programma voor de 1e bijeenkomst in dit nieuwe hockeyseizoen van de AMHC Business Club. Vragen over deze AMHC Business Club bijeenkomst? Neem contact op met Pascal van der Tuin via [email protected] of 06-11397148.