Verkoop gevonden voorwerpen groot succes!

Nieuws afbeelding 7-9-2019 Op zaterdagochtend 7 september was het weer dringen achterin het clubhuis. Daar vond namelijk de verkoop van de gevonden voorwerpen plaats. De mooiste kledingstukken gingen voor 5 euro over de toonbank. Sommigen vonden hun zoek-geraakte spullen weer terug en anderen verdienden geld doordat er bijvoorbeeld 10 euro in een zakje was blijven zitten. Kortom: het was een groot succes waar rond de 375 euro is opgehaald dat gebruikt gaat worden om het clubhuis op te pimpen...
Mocht je spullen kwijt zijn dan kan je in de bak in het clubhuis kijken. Wanneer deze vol is, kan je via de locatiemanager vragen om beneden nog te zoeken.
Wist u dat er ook kleding aangeboden kan worden via Lisa? Inloggen>club>vraag en aanbod.
Dames van de organisatie: super bedankt!!!