header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Hockeykamp in de herfstvakantie op Amersfoortse MHC

Nieuws afbeelding 15-10-2019
Met 10% ledenkorting. Van 21 t/m 23 oktober wordt er op AMERSFOORTSE MHC een hockeykamp vanuit Nationale Sportkampen georganiseerd. Wat hebben wij daar zin in! Ideaal moment om extra technieken te leren en plezier te hebben. Ondertussen zit je in het nieuwe seizoen, heb je misschien nieuwe teamgenootjes en geniet je van het mooie spelletje. Om je ritme niet kwijt te raken hebben wij een tof hockeykamp voor jou! Het perfecte moment om je skills nog verder op te bouwen!

MET CLINIC VAN SILAS LAGERMAN
Kampong speler en jong-oranje international Silas Lagerman komt bij alle hockeykampen jou tips geven die je een echte boost zullen geven! Ook zal een video analist aanwezig zijn !

LEDENKORTING VOOR LEDEN!
Als lid van Amersfoortse MHC ontvang je met de kortingscode: LK-HERFST 10% korting op het kamp!

HOCKEYKAMP!
Tijdens het hockeykamp ga je samen met je vriendjes en je begeleider aan de slag met de nieuwste technieken, speel je veel leuke wedstrijdjes en krijg je een te gekke clinic van een topspeler. Met alle nieuwe technieken/trucjes die jij geleerd hebt tijdens het kamp zal jij na de herfstvakantie al je teamgenootjes verbazen over alle nieuwe tricks jij ineens (nog beter) kan. 

De volgende kampen van 21 t/m 23 oktober vinden plaats op Amersfoortse MHC:
  • Hockeykamp Original | 6 t/m 10 – 11 t/m 14  jaar 
  • Tophockeykamp | 8 t/m 14 jaar| hele dag hockey | 3 clinics
  • Sport & Spelkamp | 4 t/m 7 jaar  
Het hockeykamp start om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd. Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook!

Inschrijven
Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nl en meld je vandaag nog aan!