Team van de Week: M6E3 en M6E4

Nieuws afbeelding 17-9-2019
Ook dit jaar organiseert Dames 1 iedere thuiswedstrijd een Meet & Greet met een meisjes jeugdteam.
Dit betekent dat een team uit de E-jeugd als Team van de Week in ‘de keuken’ mag kijken van Dames 1 bij de voorbereiding op hun competitiewedstrijd. Voor de wedstrijd wordt er wat met elkaar gesproken en gedronken en mogen de meiden vragen stellen aan de dames. Dit is uiteraard wederzijds. Vervolgens een korte fotosessie, waarna Dames 1 zich gaat voorbereiden op de wedstrijd en het Team van de Week een clinic krijgt aangeboden. In de clinic leren de meiden hoe ze onder andere een shoot-out nemen. Een onderlinge wedstrijd in het nemen van shoot-out bepaalt welke meiden de afslag van de wedstrijd van Dames 1 mogen doen. Alle meiden lopen de line-up met Dames 1 en de twee winnaars mogen de wedstrijd afslaan. In de rust krijgen de meiden nog een broodje knakworst met een drankje.

Deze eerste competitiewedstrijd waren Eva, Coco, Julie, Indy, Lani, Julia, Rosanne, Jacky, Louise, Nova en Hedwig aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. De zon scheen, het was lekker weer en druk langs het veld. Samen met Dames 1 liepen de meiden de 'line up'. Na een mooi samenspel en met een scorende afslag gaven jullie ons het goede voorbeeld. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven de meiden ons aanmoedigen. Deze aanmoedigingen hebben zeker bijgedragen aan de winst van onze eerste competitiewedstrijd tegen de Groninger Studs met 2-0.
Dank jullie wel meiden voor de support en hopelijk tot een volgende keer!

Dames 1