Extra belactie Vriendenloterij op 30 oktober

Nieuws afbeelding 22-10-2019
Afgelopen woensdag (16 oktober) hebben Dames en Heren 1 een succesvolle belactie voor de Vriendenloterij verzorgd. De belactie heeft 50 extra loten opgeleverd. Dit levert AMHC zo’n 5.000 euro per jaar op. Op 30 oktober zal nog een vervolg-belactie plaatsvinden.

De Vriendenloterij is een goede doelen-loterij met als missie het steunen van gezondheid en welzijn voor jong en oud. Talloze organisaties profiteren hiervan, zoals de Hartstichting, het Nationaal Fonds Kinderhulp enz. Er zijn elke maand tienduizenden prijzen te winnen, zoals tv’s, auto’s reischeques en geldprijzen oplopend tot 100.000 euro.

Mooie prijzen
Ook AMHC kan rekenen op steun van de Vriendenloterij! Als je dat doet maak je kans op mooie prijzen en steun je tegelijkertijd onze vereniging. Maar liefst 50% van jouw inleg gaat naar AMHC. Dames en Heren 1 willen een vervolg belactie houden, omdat het grootste deel van de leden nog niet gebeld is. Deze belactie willen we op woensdag 30 oktober a.s. organiseren. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor AMHC.
Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we ons doel: de inrichting van ons clubhuis kunnen realiseren. Houd je telefoon op 30 oktober dus extra in de gaten!

Belactie
Voor alle duidelijkheid: de belactie wordt gedaan door AMHC. AMHC heeft geen persoonsgegevens van haar leden aan de VriendenLoterij ter beschikking gesteld. Wil je niet gebeld worden, laat het ons weten en mail je bericht naar [email protected]. Dat geldt óók als jouw telefoonnummer in het Bel-Me-Niet-Register mocht zijn opgenomen. Omdat we uitsluitend (ouders van) onze leden benaderen ten behoeve van onze eigen vereniging, hoeven wij het Bel-Me-Niet-Register niet te raadplegen. Mocht je voor de vorige belactie al hebben aangegeven niet gebeld te willen worden, dan hoef je dat uiteraard niet meer te doen.

Koop nu loten van de Vriendenloterij. Dat betekent niet alleen leuke prijzen winnen, maar ook nog eens je club sponsoren! Meedoen dus!