header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Brief aan ouders A&B-jeugd ivm AB-feest in de Karseboom

Nieuws afbeelding 10-11-2019
Beste ouders van de A&B-jeugd, 

Na het succesvolle AB feest in de Karseboom afgelopen voorjaar, zal er op zaterdag 23 november weer een AMHC AB feest plaatsvinden in de Karseboom, in het centrum van Amersfoort. Dit feest is een extern AMHC feest, georganiseerd door het AMHC Jeugdbestuur (samen met de AMHC Evenementencommissie). De eindverantwoordelijkheid voor het verloop van de avond ligt bij de Karseboom; zij zijn gewend om feesten voor deze doelgroep te begeleiden. Er zullen vanuit de hockeyclub geen volwassenen bij het feest aanwezig zijn. Het feest is uitdrukkelijk alleen toegankelijk voor leden en introducées vanaf de A & B leeftijd (dus geboren vóór 1-10-2005).

Van 21.00 tot 21.30 is de inloop van het feest en krijg je een stempel, na half 10 kan je geen stempel meer halen. Zonder stempel kom je er daarna niet in. Bij de entree moet je je ID en je entreekaart (op naam) laten zien. Tijdens het feest mag er soms even naar buiten gegaan worden, want we hebben de vorige keer gemerkt dat het voor enkelen binnen anders te warm wordt. Houd daarbij wel rekening dat de Karseboom alleen toezicht houdt op wat er binnen gebeurt.  Het feest eindigt om 01.00 uur. Uiteraard is eerder naar huis gaan ook een optie. Maak wel zelf met uw kind afspraken over hoe ze dan naar huis komen. En mocht u uw kind willen komen ophalen, dan moet u ze buiten opwachten. 

Op het feest zal er alcohol geschonken worden aan de achttienjarigen en ouder. Vanaf binnenkomst tot sluiting zal er door de Karseboom géén alcohol geschonken worden aan minderjarigen. We hebben geen invloed op wat er voorafgaand aan het feest gedronken wordt. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij u als ouders. De entree tot het feest kan geweigerd worden wanneer er sprake is van overmatig alcoholgebruik door een jongere. De mensen van de Karseboom dragen hier de verantwoordelijkheid voor. 

We hopen dat we u zo voldoende hebben geïnformeerd en we kijken uit naar wederom een spetterend AB feest!

Met vriendelijke groet,
De AMHC Evenementencommissie