header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Clinic AMHC Heren 1 / Dames 1

Nieuws afbeelding 13-11-2019
Afgelopen woensdag hebben onze Heren en Dames 1 een clinic georganiseerd voor jeugdleden van onze club. De stakingsdag van de onderwijzers bood hier ook alle mogelijkheid toe. De aanmeldingen waren overweldigend: uiteindelijk hebben liefst 144(!) jeugdleden deelgenomen aan een onwijs geslaagde dag.
 
De hele dag lang zijn de deelnemers bezig geweest over drie velden met verschillende dingen, er waren luchtkussens, er zijn verschillende sporten gedaan, maar er werd natuurlijk vooral heel veel gehockeyd! Tussen de middag was er een lunch verzorgd met onder andere broodjes knakworst en er stonden ook gezonde snacks klaar.

’s Middags zijn er ook veel partijen gespeeld en kon iedere groep zijn zelf ontworpen dansje laten zien! Om de dag af te sluiten hebben de spelers en speelsters van Heren en Dames 1 zich nog aan een grote opgave gewaagd: een wedstrijd tegen álle deelnemers van de clinicdag!
Het was fantastisch om te zien wat een opkomst er was en hoezeer de deelnemers het deze dag naar hun zin hebben gehad. Menig kind en ouder heeft hun enthousiasme nog laten blijken, dus alles wijst erop dat het een groot succes was! 
Alle betrokkenen en alle deelnemers bedankt!