(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Joram Eijck

Nieuws afbeelding 5-10-2017

Mijn naam is Joram Eijk, ook tegenwoordig wel bekend als de trainer met Dreads.

Sinds mijn 7deloop ik al rond op AMHC dat is nu alweer 15 jaar geleden. Ik zal vertellen in het kort hoe ik precies op AMHC terecht ben gekomen als trainer. Ik weet nog goed dat ik op mijn basisschool een toekomst droom moest schrijven, in mijn toekomst droom stonden twee dingen. Ik wil werken met mijn sport hockey en in de muziekwereld als pianist. Dit is nog steeds waar mijn richtlijnen uitkomen. Tot heden ligt mijn aandacht nu bij mijn passie om AMHC leden beter te maken in de sport hockey en het behouden van beleving en het plezier.

Om mijn toekomstdroom waar te maken heb ik mijn diploma van de opleiding Sport en Bewegen gehaald. Tijdens de opleiding ben ik op AMHC terecht gekomen als stagiair (trainer). Door de leuke en leerzame werksfeer heb ik zelf 5 jaar lang als stagiair mijzelf ontwikkeld naar een hockeytrainer. Sinds het behalen van mijn diploma werk ik op AMHC, en kan de club maar ook ikzelf met trots noemen dat ik een gekwalificeerde hockeytrainer ben geworden!

Dit jaar coach ik op de zaterdagen de JA2 en geef ik doordeweeks 5 dagen training aan de Jongste Jeugd, Junioren en twee Senioren teams.

Dit jaar hebben wij de eer om de BTC functie bij de Funkeys en de Benjamins te mogen vervullen. Dit is een nieuwe ervaring voor ons, vol met uitdagingen en leuke ervaringen. Als BTC zijn wij het aanspreek punt voor ouders die wat meer willen weten of vragen hebben over de Funkey’s of de Benjamins wat betreft hockey zaken.

Wij proberen om binnen onze functie een goede draai te geven aan de trainingen bij de Funkeys en de Benjamins, om op een leuke en leerzame manier steeds beter te worden, individueel en met elkaar. Wij werken als BTCer samen met de lijnhoofden en met onze collega trainers om het meest haalbare te bereiken me deze groepen. Op de zondag zullen wij ook bij de wedstrijden van de Benjamins aanwezig zijn voor vragen en hulp waar dat nodig is.

Wij hebben er heel veel zin in om er een heel mooi seizoen van te maken!