Onderscheidingen uitgereikt aan AMHC-vrijwilligers

Nieuws afbeelding 14-11-2019
Op de algemene ledenvergadering van 12 november zijn drie leden onderscheiden voor hun bijzondere inzet voor AMHC.

Roger Kellerman (foto boven: Kellerman staat rechts naast Marten Jan Scheffers die hem de onderscheiding uitreikt) is benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn jarenlange inzet voor de club. Sinds zijn kinderen lid zijn is hij betrokken als vrijwilliger, nu al meer dan 13 jaar. Hij heeft zich ingezet in de barcommissie voor de dagelijkse gang van zaken, op menig toernooi de catering verzorgd, en met regelmaat gekookt voor Heren 1 en Dames 1. Op de studententoernooien is hij een icoon die op zondagmorgen eieren met spek staat te bakken.

De Momma-beker (voor lid dat zich op bijzondere wijze ingezet heeft voor jeugd) is dit jaar uitgereikt aan Ines Keetell-Homringhausen (foto rechts). Zij heeft zich sinds haar kinderen altijd ingezet voor de jeugd op AMHC, als teammanager, coach en lijnhoofd. Afgelopen zomer heeft ze tevens de arbitrage opgepakt zodat de jeugdwedstrijden gefloten worden en de opleidingen worden verzorgd.

De Gastbeker (bedoeld voor groep mensen die iets bijzonders heeft gedaan voor de club) is dit jaar gegaan naar Inge Besemer als wedstrijdsecretaris jeugd. Bij het wedstrijdsecretariaat voor de zaterdag zet Inge zich al jaren in als vrijwilliger. Afgelopen jaar heeft ze ook de arbitrage en nieuwe zaalhockeycommissie ondersteund.