Speelt je team zaterdag 30-11 uit? Rijd gratis in nieuwe Volvo’s naar jullie uitwedstrijd

Nieuws afbeelding 24-11-2019
AMHC krijgt op 30-11-2019 een dag lang de beschikking over vier nieuwe Volvo V60’s en XC60's voor het vervoer van en naar uitwedstrijden. Uitspelende teams kunnen zich aanmelden voor deze zogenoemde Carpool Activatie op AMHC. Serva Volvo selecteert welke teams in aanmerking komen. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie. Meld je nu snel aan via deze link: https://app.smartsheet.com/b/form/6813d94f957d4878885998c1da0afe54 (zie je bij het selectieveld Hockeyclub niet direct Amersfoortse MHC, scroll dan verder naar beneden in de dropdown lijst).

Nieuwe Volvo V60
De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat belangrijk is.

Nieuwe Volvo XC60
De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt.

Volvo Driving Dutch Hockey
Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden.