Coach van het jaar 2019

Nieuws afbeelding 2-12-2019
Verdient jullie coach een prijs?

Omdat: hij of zij de …..
Alertste, behulpzaamste, beste, briljantste, coolste, creatiefste, leukste, meest motiverende, meest inspirerende, meest stimulerende, meest juichende, liefste, stoerste, drukste, fanatiekste, meest flitsende, meest formidabele, meest geniale, meest geestige, meest gedurfde, gewiekste, geweldigste, grappigste, handigste, origineelste, verrassendste, tofste, succesvolste, snelste….vul zelf maar in.

Periode/frequentie:
Start: per direct.
Frequentie: 3x per jaar / om de 3 maanden te weten: 1 x einde van de voorcompetitie (september tot december), 1 x einde van de zaalcompetitie (december tot maart), 1 x einde van de nacompetitie (maart – juli)

Wie komt er in aanmerking voor deze titel?
Jeugd-coaches, ouder-coaches, assistent coaches, professionele coaches. Iedereen, die als coach geregistreerd staat in ons Ledenadministratie-systeem.

Hoe maakt jullie coach kans op deze titel?
Als jullie coach volgens jullie team echt bijzonder is, en jullie kunnen vertellen, voorbeelden geven en liefst ook een foto sturen van wat hem of haar zo bijzonder maakt, dan maakt jullie coach kans op deze titel.

Wie kiest de beste coach uit?
Coaches zijn over het algemeen vrijwilligers. Daarom vonden wij het op z’n plaats onze Vrijwilligerscoördinatoren de eer te geven om de winnende coach uit te kiezen en jullie mogen de prijs natuurlijk zelf overhandigen.

Wat kan jullie coach winnen?
Voor de winnende coach hebben we een mooie opsteker. Een prijs waar hij of zij echt trots op kan zijn en waarvan jullie coach lekker kan genieten.

Waar zenden jullie je nominatie in?
Stuur jullie inzending naar [email protected] o.v.v. coachoftheyear2019. Schrijf daarbij wie, waarom in de prijzen zou moeten vallen. Geef voorbeelden en liefst een foto. Op 15 december 2019 maken we de eerste winnaar bekend.