JD2 verkoopt meeste loten bij Grote Club Actie!

Nieuws afbeelding 10-1-2020
De Grote Club Actie heeft het mooie bedrag van € 2.640,20 opgeleverd. We zijn erg trots op de jongste jeugd teams die zich hebben ingezet! Samen hebben ze ruim 1100 loten verkocht.
Jongens D2 heeft daarvan 258 loten verkocht, een waanzinnige prestatie. Dat vindt ook Heren 1 en zij nodigen de jongens dan ook uit om hun gast te zijn bij de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, op zondag 8 maart. Via een videoboodschap van San The, coach van Heren 1, hoorden de jongens dat zij deze prijs hebben gewonnen. Dit gaf veel glunderende gezichten. Jongens, heel erg bedankt voor jullie inzet en ontzettend veel plezier op 8 maart!
Ook meisjes M6E3 heeft zich ontzettend hard ingezet voor een mooi resultaat. Met een veel kleiner team hebben ze 70 loten verkocht. Superknap!
Namens de club willen we graag dankjewel zeggen voor jullie inzet. Bij de eerste thuiswedstrijd krijgen de meiden wat lekkers aangeboden namens de club.
Weet jij al of je een prijs hebt gewonnen? Je vindt het lotnummer terug op je bankafschrift.