header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Nationale Hockeykampen in 2020 bij jou op de club!

Nieuws afbeelding 11-2-2020 Yes! Ook in 2020 zijn er weer de Nationale Hockeykampen. Het duurt nog even, maar wij zijn al druk aan het voorbereiden om de kampen op jouw club de leukste ooit te maken! Met een Olympisch thema en een Masterclass van Jong-Oranje spelers, wordt het een kamp om nooit te vergeten. Daarnaast is er weer een super tof programma geschreven om het beste uit jezelf te halen. Aankomende mei- en zomervakantie zijn er weer Hockey- en Tophockeykampen, dus voor iedere wat wils!

 

Data en informatie

Bekijk de exacte data van de kampen in de mei- en zomervakantie op www.nationalesportkampen.nl

 

Tijdelijke actie! Bij het boeken van je zomerkamp krijg je een gratis stick t.w.v. max €175,-*
De hockey- en tophockeykampen zijn voor kinderen vanaf 6 t/m 16 jaar. De kampen starten dagelijks om 09:30 en zijn afgelopen om 16:30. Een gezonde lunch en tussendoortjes zijn geregeld net als toffe begeleiding en gave clinics. Voor meer informatie ga naar www.hockeykampen.com

 

Seizoensopwarmer: De Nationale Hockey- en Keepersdag

Wil je nog even vlammen voor het veldseizoen echt begint? Kom dan 22 februari in Laren naar dé Hockeydag van het jaar! Maar liefst 8 (jong-) Oranje spelers zullen er zijn om jou masterclasses en individuele aanwijzingen te geven. Je zult merken dat je echt beter wordt en belangrijker nog: het gaat super leuk worden. Schrijf je snel in op https://hockeykampen.com. ---- ga jij dit jaar op kamp? Dan krijg je 50% korting op de Nationale Hockeydag!

Inschrijven

Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nl en meld je aan!
*Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar