header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Online informatiemeeting Zaalhockeyblaashal en LED verlichting op AMHC

Nieuws afbeelding 24-4-2020
Op 30 april houden we een online-informatiebijeenkomst om de plannen voor een blaashal op veld 5 en LED-verlichting op veld 1, 3 en 5 met de leden te bespreken. 
Met een eigen blaashal kunnen we in de winter meer zaalcapaciteit creëren en kan zaalhockey zich ontwikkelen tot een volwaardige variant naast het veldhockey en lacrosse. Op drie velden is de verlichting aan vervanging toe. Mede ingegeven door de renovatie van veld 4 en 5 deze zomer, de technologische verbeteringen van LED, alsook de duurzaamheidsaanbevelingen vanuit de overheid, sponsoren en leden is het plan om over te schakelen op LED-verlichting. Tijdens de informatiebijeenkomst komen de plannen aan de orde, bespreken we de organisatorische en financiële consequenties en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Op 19 mei organiseren we vervolgens een online ALV om de formele besluiten rondom dit initiatief aan de leden voor te leggen en de plannen en begroting voor volgend seizoen te presenteren. 
Tijdens de informatiemeeting op 30 april is er ook tijd voor een update over de gevolgen van de lockdown voor de club en hoe we weer willen gaan opstarten.

Wanneer: donderdag 30 april van 20:00 – 21:30 uur (met uitloop mogelijk tot 22:00 uur).
Hoe: online
Aanmelden: via de Lisa app (Meer/Evenementen), dan krijg je daarna de inloggegevens toegestuurd.