header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Eerste online ALV dinsdag 19 mei

14-5-2020
Dinsdag 19 mei zal er een online ALV plaatsvinden. Deze begint om 20.00 uur. OM hierbij aanwezig te zijn is aanmelden verplicht
De stukken voor de online ALV staan sinds gisteravond op het besloten deel van de AMHC website. Ga naar Club/Documenten/ALV.

Als je wilt deelnemen aan de ALV en ook wilt stemmen dan is het verplicht je vooraf aan te melden. (zie ook de mail).

Dat kan via de Lisa app. Ga naar ‘meer’, kies ‘evenementen’, kies ‘Online ALV mei 2020’ en meld je aan. Aanmelding uiterlijk zaterdag 16 mei.

Bij de aanmelding geef je aan of je ook namens anderen wilt stemmen:

· Je hebt een volmacht gekregen: selecteer 1 introduceé, en in het veld opmerkingen vermeld je de voor- en achternaam van de volmachtgever. De volmachtgever dient een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp VOLMACHT ALV en als tekst "Hierbij geef ik <naam volmachtgever> een volmacht voor de Online ALV van AMHC op 19 mei 2020 aan <naam gevolmachtigde>”.
· Je stemt voor je minderjarig kind/kinderen die lid zijn van AMHC (per gezin maximaal 1 stem, ongeacht aantal hockeyende kinderen). Selecteer 1 introduceé, en in het veld opmerkingen vermeld je de voor- en achternaam van je kind.
· Als je geen introducee aanvinkt (volmachtgever of kind) dan heb je 1 stem.
· LET OP: je kunt maximaal 2 stemmen hebben.

Vragen kunnen vooraf gesteld worden: mail deze uiterlijk zaterdag 16 mei naar [email protected]

Het bestuur verzamelt alle vragen en beantwoordt deze in een apart document dat voorafgaand aan de ALV beschikbaar is voor iedereen.

Op dinsdag 19 mei ontvang je op het bij ons bekende e-mail adres de inloggegevens voor de online ALV (we maken gebruik van GoTo Meeting) en een link om te stemmen via je smartphone (we maken gebruik van Sendsteps). De link geeft automatisch het aantal stemmen dat je hebt (1 of 2).