Vriendenloterij

Nieuws afbeelding 12-10-2017
AMHC wil voor de Amersfoortse jeugd en senioren een leuke en aansprekende hockeyvereniging zijn en blijven. Zowel recreatief als prestatie hockey staat bij ons hoog in het vaandel. Deze ambitie kunnen wij realiseren dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Maar er is ook geld nodig. Geld dat niet alleen uit de contributies van de leden afkomstig kan zijn.

De spelers van Dames 1 en Heren 1 hebben zelf het initiatief genomen om extra fondsen te werven in samenwerking met de Vriendenloterij. Dat helpt hun in het realiseren van de sportieve ambities en tegelijkertijd creƫren zij extra middelen om de trainingsfaciliteiten voor de jeugd een extra impuls te geven.

Op woensdag 25 oktober tussen 19.00 en 22.00 uur kunt u mogelijk een telefoontje verwachten van één van de spelers met het verzoek mee te spelen met de Vriendenloterij voor AMHC Amersfoort. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas! En als deelnemer van de Vriendenloterij maakt u bovendien maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze hockeyambities voor top en breedte kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor? Alle in het verleden reeds gebelde leden zullen niet opnieuw gebeld worden.

Wilt u helemaal niet worden gebeld door één van de spelers, dan kunt u dit kenbaar maken door een bericht met uw naam (of naam van spelend Kind) te sturen per sms naar 06-21573818. Wanneer u dit reeds in het verleden heeft doorgegeven hoeft u dit niet opnieuw te doen.

Speelt u al mee met de Vriendenloterij? AMHC wil graag als uw goede doel worden benoemd! Ook dit zullen de spelers graag voor u regelen.

Met vriendelijke groet,
Albert Jan Thomassen, voorzitter