header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Doortrainen tot aan de zomervakantie

Nieuws afbeelding 22-6-2020
Trainingen van 22 juni tot 4 juli 2020 in teamsamenstelling 2019-2020:
Funkey’s en Benjamins zijn gestopt. F’jes trainen nog 1 keer op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. E6 traint nog 2 weken tot en met 3 juli in huidige samenstelling op de vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. E8 traint nog 2 weken tot en met 3 juli op de dinsdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur. 

Trainingen ABCD van 22 juni tot 4 juli in teamsamenstelling 2020-2021:
D tot en met A-lijn kunnen op aanvraag nog 2 weken, tot en met 3 juli, doortrainen. Hierbij gaan we zoveel mogelijk proberen om trainers te faciliteren. Hierin geldt wie het eerst komt die het eerst maalt. Verzoeken kunnen gestuurd worden naar: [email protected]

Inlooptrainingen en onderlinge partijtjes vanaf 6 juli in teamsamenstelling 2020-2021:
Vanaf 6 juli tot aan de start van de zomervakantie zullen we tijden inplannen per lijn om in te lopen en om onderlinge partijen te spelen. Hierbij zullen 1 of 2 trainers aanwezig zijn om dit te begeleiden.

Trainingen ABCD en senioren tot aan zomervakantie in huidige teamsamenstelling:
Voor jeugdteams die het seizoen nog willen afsluiten met het oude team bieden we de mogelijkheid tot gebruik van het veld, maar dient het team zelf begeleiding te regelen.
Voor senioren geldt dat deze door kunnen trainen tot aan de zomer, maar dat we helaas geen trainers meer beschikbaar hebben. M.u.v. D4 en dames veteranen A. Michiel geeft nog training tot en met woensdag 8 juli.

Onderlinge partijtjes:
Voor het spelen van onderlinge wedstrijden kunnen ook veldverzoeken worden gedaan. Hierbij graag aangeven of het om het nieuwe team of om het oude team gaat. De teams dienen zelf scheidsrechters te regelen en mogen met maximaal 1 begeleider per team de club op. 

Vermelding in Lisa:
Gezien de mogelijkheden binnen het systeem zullen de aanvragen in Lisa opgevoerd worden onder het oude team. Kijk dus niet naar het overzicht in Lisa dat meteen in beeld komt, maar kijk onder club → info → trainingsschema.

Controlediensten ivm Corona
De coronadiensten staan ook weer open. Er is 1 controle per tijdblok nodig om alle trainingen en partijtjes op de club mogelijk te maken.