header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Let op: nieuwe datum en tijd voor de clinic met Eva de Goede

Nieuws afbeelding 3-8-2020
Omdat de organisatie merkte dat veel mensen met vakantie zijn is in samenspraak met AMHC  ervoor gekozen om de Clinic te verplaatsen naar 21 augustus van 14:00 – 17:00 uur. Alle aangemelde deelnemers hebben hierover al een email gekregen. 


Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden en vriendinnen te hockeyen? Haal jouw hockeyuren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens deze zomerclinic!
 
Tijdens onze unieke hockey clinics krijg je een ochtend lang training van toptrainers. Op het mooie sportcomplex van Amersfoortse MHC leer je niet alleen nieuwe skills, maar ook beter samenspelen. Als klap op de vuurpijl komt tweevoudig wereldhockeyster van het jaar Eva de Goede jou persoonlijk haar beste tips & tricks vertellen! Kortom een kans die je niet wilt missen!
 
We leren je niet alleen hockey skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.
 
Wanneer?
Vrijdag 21 augustus 2020 van 14:00 – 17:00u.
 
Voor wie?
Jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar.
 
Inschrijven kan door op deze link te klikken. Zien we jou op 21 augustus?