header foto header foto header foto header foto header foto header foto

MB3 sluit seizoen af

Nieuws afbeelding 21-7-2020
Met een potje ouders-kind hockey werd het vreemde seizoen 2019-2020 voor MB3 toch in stijl afgesloten.
Na eerder al een paar weken in de oude teamsamenstelling te hebben getraind, onder leiding van M&M (Marcel en Marco), was het afgelopen zondag tijd voor de afsluitende wedstrijd, die van ouders tegen de meiden. Niet alleen ouders bleken mee te doen, ook zusjes en een broer sloten aan bij het team dat tegen de meiden zou gaan spelen.
De meiden hadden gekozen voor het thema Fluor, dus allemaal in de heftige kleuren! Voor de supporters langs de lijn makkelijk uit elkaar te houden.
De wedstrijd begon voor MB3 redelijk soepel en al snel stonden de meiden 2-0 voor. Ondanks de vermoeidheid bij de ouders, gingen zij stug door en kwamen steeds meer in het hockeyspel. Een leuke wedstrijd met aan weerszijden kansen en goals, eindstand 3-3!
Na de wedstrijd gezellig met het hele team en ouders geborreld. De teammanager en de coaches werden nog in het zonnetje gezet en toen was het toch echt gedaan.
Een vreemd seizoen zit erop, de meiden MB3 gaan (helaas) verdeeld worden over verschillende teams in A en B-lijn. Het was een kort, maar enorm gezellig, leuk, fanatiek seizoen en ik wens iedereen heel veel plezier en succes in de nieuwe teams!
Ouders, bedankt voor alles en wie weet tot langs de lijn!