header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Laat weten dat je op de club bent

Nieuws afbeelding 2-9-2020

Vanaf zaterdag 5 september bieden we iedereen die op de club komt de mogelijkheid zich te registreren. Waarom? Het clubhuis en de terrassen zijn een horeca-gelegenheid, daar wordt iedereen (van 13 jaar en ouder) gevraagd zich te registreren met een gezondheidscheck en contactgegevens. Registratie niet verplicht maar wel aanbevolen. Uiteraard gaan we zorgvuldig met de gegevens om en deze worden automatisch na 14 dagen verwijderd. Spelers hoeven zich niet te registreren want staan op het Digitale wedstrijdformulier.

Je kunt je registreren via een QR-code die zichtbaar op de club hangt en hier linksboven. Ook kun je je eenvoudig registreren via https://www.amhcamersfoort.nl/registratie/. Het gaat nog makkelijker als je je lidnummer en wachtwoord van LISA gebruikt. Wil je toch zelf je mailadres doorgeven, zorg dan dat er geen type-fouten inzitten zodat je daadwerkelijk geregistreerd bent. We krijgen nl veel foutmeldingen.

Voor elk bezoek moet bij AMHC moet je je opnieuw registreren.

Laten we duimen en hopen op een heerlijk, zorgeloos seizoen.