header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1 en dames 1 zoeken sponsoren

2-9-2020

Heren 1 en Dames 1 kijken uit naar de start van het seizoen. Wij zijn wederom ingedeeld in de 1e klasse in poule Noord en wij gaan er alles aan doen om zo goed mogelijk te presenteren.

Op zoek naar hulp
Voor het komende seizoen zoeken wij sponsors om een topprestatie te kunnen leveren. Er zijn verschillende manieren om onze eerste teams te helpen. Mocht je willen weten wat er allemaal mogelijk is dan vertellen we dat natuurlijk graag. Alle hulp is welkom!

Wie zijn de spelers?
De spelers en speelsters zijn over het algemeen student. Zij reizen meerdere malen in de week op en neer om te trainen en op zondagen onze club te vertegenwoordigen op het veld. Daarnaast zijn veel van de eerste teamleden ook nog actief als trainer/coach bij de jeugd. Op de zondagen sluiten beide teams tevens aan bij de G-hockey om deze trainingen te verzorgen.

Teambudget
Ons teambudget bestaat voor het grootste deel uit geld dat wordt opgehaald door het organiseren van clinics voor de jeugd en het jaarlijkse Heren en Dames 1 gala. Wij zijn nog op zoek naar hulp in de vorm van een financiële bijdrage of een bijdrage in natura voor de kosten die wij maken.

Vervoer
Om onze wekelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren, heeft Pon een aantal auto’s ter beschikking gesteld waarmee spelers naar de trainingen en wedstrijden kunnen rijden. De kosten voor de benzine worden voor een deel gesponsord en voor een deel bekostigd door de spelers zelf of waar mogelijk uit het teambudget betaald.

Teamweekend
Voor een goede voorbereiding op de eerste seizoenshelft gaan we voor de competitie op teamweekend. De nieuwe aanwinsten worden verwelkomd, er worden afspraken gemaakt en de doelstellingen bepaald. En uiteraard is teambuilding een belangrijk aspect.

Buitenland stage
Voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gaan we op een buitenland stage om zeker te zijn van bespeelbare velden en dieper in te gaan op de materie. Tijdens deze stage is er ruim de tijd om individuele- en teamgesprekken te voeren. Hierdoor zijn we in staat om in een korte periode grote stappen te zetten. Hiervoor wordt ook het beschikbare teambudget gebruikt en leveren de spelers een eigen bijdrage.

Gezondheid
Gezien de intensiteit en hoeveelheid trainingsarbeid hebben de teams ook graag de beschikking over een fysiotherapeut, een looptrainer en waar gewenst een keer een gasttrainer etc. Ook hiervoor hebben de teams budget nodig.

Wie wil ons sponsoren om onze doelstellingen te behalen? Of wellicht weet je iemand die wij kunnen benaderen? Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken in de vorm van een financiële bijdrage of een bijdrage in natura. Uiteraard worden alle sponsors door ons op een gepaste manier bedankt.

Sportieve groet,

San The. Trainer/Coach Heren 1, +31653704358 [email protected]