header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Herfsthockeykamp o.l.v. topspelers van Heren 1 en Dames 1 AMHC

1-10-2020
Wat kijken we er naar uit! Als hockey jouw passie is, dan kan je van 19-21 oktober meedoen aan het Amersfoort Heren 1 en Dames 1 kamp (6-14 jaar). De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Het perfecte moment om je skills nóg verder op te bouwen en te leren van de beste begeleiders. MEER INFO / INSCHRIJVEN

10% korting voor leden
Als lid van AMHC ontvang je 10% korting met de kortingscode: AMHC10

Corona protocol
Sporten is belangrijk, zeker in deze tijd. Het kamp kan gewoon door gaan. We zullen het clubhuis niet gebruiken, maar pauzeren/lunchen in de tent. Lees alle protocollen op onze site.

Trainingen staan onder leiding van de spelers van Heren 1 en Dames 1
De Heren 1 en Dames 1 van Amersfoortse MHC spelen op een ontzettend hoog niveau: de eerste klasse.  Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander.

Twee teams vol ambitie, talent en ontzettend goede hockeyers! En jij kan training van hen krijgen. Ook zullen ze een gave demo geven en veel tips hoe jij een betere hockeyer kan worden. Kom jij later in het eerste team van Amersfoort? 
 
Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook! Plezier, veiligheid en sportiviteit staan voorop. Op het kamp is een EHBO’er aanwezig. 
Ben jij een keeper? Dan kan je ook meedoen. Geef dit aan op je aanmeldformulier.

Je slaapt thuis. Het kamp is van 9.30 uur tot 16.30 uur en vindt plaats op de velden van AMHC Amersfoort. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Ben jij er ook bij?

Inschrijven 
Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan naar https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-olv-h1-d1-amersfoort/ en meld je nog aan! Kijk voor een impressie op https://www.youtube.com/watch?v=uC9XB0kaC5U

Zaalhockeykampen
Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer veel leuke zaalhockeykampen te vinden door heel Nederland. Ga snel naar www.nationalesportkampen.nl om te zien welke kampen er bij jou in de buurt zijn.

Aankondiging hockeykamp AMHC D1 & H1.pdf