header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Opleiding scheidsrechters start weer

Nieuws afbeelding 16-9-2020
Beste nieuwe scheidsrechters,

We gaan weer van start met het opleiden van scheidsrechters.
Ook dit seizoen willen bondsscheidsrechters en CS-plussers verbonden aan onze club en de organisatie van de arbitrage jullie weer veel wijzer maken over de hockeyregels en vooral enthousiast maken voor Arbitrage!.

A en B jeugd zonder kaart (verplichte deelname)
De B-jeugd en de A-jeugd zonder scheidsrechterskaart wordt opgeleid. Deelname is verplicht om te voorkomen dat jullie t.z.t. niet meer mogen spelen (de KNHB eist dat iedere A-speler een scheidsrechterskaart heeft en ook fluit).

2e jaars C (vrijwillige deelname)
Ook 2e jaars C-jeugd die al eerder willen starten met de opleiding zijn dit jaar ook welkom. Dat is dus niet verplicht maar lijkt het je leuk om alvast mee te doen dan kan dat.

Ouders en senioren zonder kaart (verplichte deelname als team te weinig scheidsrechters heeft)
Nu we op de D, C en B teams ouders indelen om te fluiten verwachten  we ook veel senioren/ouders die nog geen scheidsrechterskaart hebben. Deelname is vrijwillig maar zijn er te weinig scheidsrechters voor een jeugdteam dan vragen we het team via de teammanager om een minimum aantal deelnemers aan te laten melden. Ook senioren die nog geen scheidsrechterskaart hebben zijn bij deze bijeenkomst welkom.

Opgeven/aanmelden
Ouders/senioren en C-jeugd kunnen zich via de website aanmelden vanaf vrijdag. Er worden voor de verschillende cursusmomenten evenementen aangemaakt. B en A jeugd zonder kaart krijgen een mail en worden verwacht op het moment dat hun team is ingedeeld. Er is bij de indeling rekening gehouden met de trainingstijden van de teams en het aantal spelers per team zonder kaart.

We hopen op een grote opkomst en zullen de corona-regels in acht nemen.

Hierbij alvast de tijden/data en indeling:

Donderdag 15-10
19.00-20.00 uur  Scheidsrechterscursus Jeugd MB6, MB8, MC en JC                MC en JC alleen deelname na opgave!
20.00-21.00 uur  Scheidsrechterscursus Jeugd MB1, MB2, JB1, JB3 en JB4
21.00-22.00 uur  Scheidsrechterscursus Senioren/ouders (zonder kaart)            Alleen deelname na opgave !

Maandag 26-10
18.30-19.30 uur  Scheidsrechterscursus Senioren/ouders (zonder kaart)            Alleen deelname na opgave!
19.30-20.30 uur  Scheidsrechterscursus Jeugd MB3, MB5 en MB7
20.30-21.30 uur  Scheidsrechterscursus Jeugd JB2, MB4, JA en MA

Heb je nog vragen mail dan naar [email protected].