header foto header foto header foto header foto header foto header foto

J8E2 Miniteam van de week!

Nieuws afbeelding 28-9-2020

Zondag 27 september mocht de J8E2 als "mini-team van de week” een dagje meelopen met de heren 1 voor de wedstrijd AMHC-USHC!
De jonge spelers werden opgevangen door Mike Kwakernaak, de aanvoerder van de heren 1. Om het ijs wat te breken werd er op veld 7 techniek geoefend met Mike die al snel vergezeld werd door de rest van heren 1.
Na de techniek oefening was het tijd voor de voorbespreking, achter gesloten deuren, alwaar de jonge spelers getuige waren van de peptalk van San The, de coach van de heren 1.
Met de opwinding van de yell en het tromgeroffel op tafel nog in de oren deden de jonge spelers actief mee met de warming up waar ze bij de verschillende activiteiten telkens een rol hadden.
Na de laatste instructies van de coach is het tijd voor de start van de wedstrijd.
Als klap op de vuurpijl mochten de jonge spelers proberen te scoren tegen de heren 1 van USHC. Na een snelle counter dwars door het midden lukte het Michiel Rodenburg om de keeper te verrassen met een fraaie forehand.
Nadat de scheidsrechter door had dat AMHC toch echt te veel spelers op het veld had staan kon J8E2 het veld verlaten en was het tijd om de heren 1 vanaf de zijlijn te supporten.
Ze  werden getrakteerd op een mooi duel met tijdens de rust een heerlijk broodje knakworst.
Ondanks dat USHC er met de winst vandoor ging was het een mooie belevenis voor de J8E2.

Bedankt Riet van der Gaag voor de organisatie. Mike, San en het hele H1 team dank voor jullie enthousiasme, de jongens hebben genoten!