header foto header foto header foto header foto header foto header foto

16 jeugdteams worden herfstkampioen!

Nieuws afbeelding 5-10-2020 Naar aanleiding van onze oproep om je teamfoto te delen op social media met AMHC-tag of ons een mail te sturen hierover kregen we dit weekend inderdaad veel reacties. Maar liefst 16 jeugdteams hebben zich gemeld als herfstkampioen. Goed gedaan!! We zijn apetrots op jullie. In willekeurige volgorde zijn de herfstkampioenen JA2, MB3, JA3, MC9, MD4, MC3 JB4, MD1, MD7, JC3, MA2, MD3, MB8, MB7,MC7 en JA1. Van deze laatste hierbij nog een verslagje:

Hoera, Jongens A1 naar de Super A!

Afgelopen zaterdag speelden de jongens A1 in een uitgestorven sportpark hun laatste poulewedstrijd in de subtopklasse tegen directe concurrent Zwolle.
In een zinderde wedstrijd, die door onze supporters noodgedwongen thuis via de Livestream werd gevolgd, werd Zwolle knap met 1-2 verslagen.
Hierdoor eindigen ze als eerste in de poule en spelen ze na de Herfstvakantie Super A.

Zoals interimcoach San aan het begin van het seizoen al treffend aangaf: Hard werken en veel plezier dan komen de resultaten vanzelf.
Mannen en Coach Olaf, van harte proficiat met het behaalde resultaat!

Geniet van jullie herfstkampioenschap en blijf lekker hockeyen!