header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update Corona vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 4-11-2020
Hockey verder ingeperkt, jeugd mag blijven sporten.

Tot en met 18 november gelden nieuwe beperkende maatregelen. Senioren mogen alleen nog in groepen van maximaal 2 mensen sporten.
Dat betekent dat vanaf 4 november 22:00 uur er voorlopig ook geen seniortrainingen meer zijn.

AMHC gaat wel door met de jeugdtrainingen en de onderlinge wedstrijden voor de jeugd. Voor zaterdag 7 november zijn deze al ingepland.
Let op: kom niet langer dan een half uur voor aanvang van je wedstrijd naar AMHC. Blijf na de wedstrijd niet hangen en ga zo snel mogelijk weer naar huis.
Voor de jeugd worden voor 14, 21 en 28 november ook onderlinge wedstrijdjes georganiseerd als daar behoefte aan is. Dit wordt door de lijnhoofden geïnventariseerd.

Er blijkt veel animo te zijn voor het Corona midwinterlidmaatschap. Het is mooi om te zien hoeveel senioren en junioren graag willen door trainen in de winter. Deze trainingen (het Corona midwinterlidmaatschap) gedurende de wintermaanden gaan gewoon door.

De nieuwe maatregelen van de regering en de aankondiging dat competitiewedstrijden en de groepsgrootte voor senioren in ieder geval tot midden december zijn ingeperkt heeft de KNHB doen besluiten de midwintercompetitie niet door te laten gaan.
De competitiewedstrijden die in de maanden oktober en november niet gespeeld zijn, hoopt de KNHB in te halen in de maanden januari en februari.  Meer informatie vind je op de KNHB-site met de scenario's.

Dus: de midwintertrainingen waar je je voor kon aanmelden gaan door. In plaats van de Midwintercompetitiewedstrijden wordt de reguliere competitie weer opgepakt in januari en/of februari (afhankelijk van wat mag en het gevolgde scenario van de KNHB).

De maatregelen voor sport in het kort (in ieder geval tot en met 18 november):
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden voor senioren zijn niet toegestaan.
  • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
  • Groepslessen zijn verboden.
  • Geen publiek bij sport.

Het AMHC bestuur