(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Maarten Manjoero

Nieuws afbeelding 25-10-2017
Hoi ik ben Maarten Manjoero, 30 jaar en dit jaar ben ik begonnen als trainer coach op de AMHC.

Na 20 jaar(nog steeds actief) zelf hockeyen en 8 jaar lang trainen/coachen van de jongste jeugd tot senioren op MHC Soest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na goede gesprekken met Ber en de kans om een overstap te maken naar een grotere club met  naam, was de keuze snel gemaakt om op de AMHC aan de slag te gaan.

Naast de gave uitdaging om JB2 te coachen, mag ik gelijk ook aan de slag als BTC van de jongens F-, E- & D-tallen. Nu is het voor mij een nieuwe functie maar ook binnen de AMHC is dit een rol waar ze dit jaar mee gestart zijn en zal voor mij vol uitdagingen zitten maar wat is het gaaf om nu al z’n rol te krijgen.

Op zaterdag zullen jullie mij vaak de hele dag tegenkomen om de teams te bekijken die binnen mijn functie vallen.

"Give back” dat is wat mij een glimlach kan geven op de velden. na oeverloos oefeningen bedenken en constant herhalen van de technieken bij de spelers. Om dat dan terug te zien bij de wedstrijden, hoe ze het toepassen en daarbij groeien. Dit kan bij de f-jes zijn met een simpele dribbel laten zien tot de B2 waarin ze situaties herkennen en er een oplossing voor creëren.

Ik heb zin in aankomend seizoen om de club en de mensen die de club maken beter te leren kennen maar hoe ik nu ben opgevangen door de trainersstaf en hoe ze samenwerken. Ben ik blij met mijn keuze om op AMHC te starten.