header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Barvoorraad & donatieactie

Nieuws afbeelding 9-11-2020
Door de recente 2e sluiting dit jaar van de bar/horeca van onze club, hebben wij een beperkte hoeveelheid voorraad die wij graag kwijt zouden willen voordat deze voorraad over de datum gaat.
De verwachting is dat de bar/horeca van de club op z’n vroegst pas weer na de winterstop open zal mogen.
De voorraad die verkocht gaat worden is beperkt maar toch niet onbelangrijk voor de club. De club loopt inkomsten mis door de corona sluitingen en als wij kunnen voorkomen dat voorraad weggegooid zou moeten worden, dan doen wij dat natuurlijk.

Het betreft hoofdzakelijk frisdranken zoals, sport waters in diverse smaken, vruchten sappen in diverse smaken, Fristi, AA drinks, Bronwater met prik.
Ook zijn er beperkt Chips over.

Er zijn twee opties om de club hiermee te kunnen helpen:
1.Doneer 35,= aan voorraad aan de lokale voedselbank.
2.Koop een mix pakket voor jezelf ter waarde van 35,=

Er zijn ongeveer 15 pakketten in totaal beschikbaar.
Stuur een mail naar [email protected]

De donaties voor de voedselbank kunnen zelf worden gebracht of AMHC kan deze voorraad daar afleveren.
Bestellingen van het mix pakket kunnen worden opgehaald of worden thuis gebracht voor 5,= extra.

Help de club en bestel een of meer van de voorraad pakketten.
Bedankt voor de steun.

De Barcommissie.