header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Bestuur

VOORSTELLEN NIEUWE BESTUURSLEDEN

Nieuws afbeelding 18-11-2020
Tijdens de ALV van dinsdag 17 november zijn 4 nieuwe bestuursleden geïnstalleerd: Heidi Huurdeman neemt het stokje over van Karlijn Verwers als secretaris. Hendrik Sauer en Peter Derkx nemen het stokje over van Jan Jaap Troost als bestuurslid technische zaken. Ines Keetell-Homringhausen neemt het stokje over van Brigit van de Ven als bestuurslid organisatie Jeugd en Competitie. Zij stellen zich kort voor.

Heidi Huurdeman, secetaris
Verschillende jaren ben ik samen met Bernardijn Maaskant lijnhoofd van verschillende lijnen. Naast lijnhoofd organiseer heb ik samen met een aantal andere ouders/trainers de instuif. Super leuk om te zien hoe blij de kinderen maar ook de ouders op zulke dagen altijd zijn. Zelf speel ik geen hockey maar beoefen ik andere sporten waaronder hardlopen, racefietsen, bootcamp etc.  

Hendrik Sauer, technische zaken
De komende periode hoop ik samen met Peter Derkx en de trainers/coaches het hockey technisch beleid verder te mogen ontwikkelen. Geheel onbekend met AMHC ben ik niet. Zelf speel ik in H35A (jaja opeens geen veteranen team meer) en buiten de lijnen heb ik mij eerder ingezet voor de lustrumcommissie, realisatie van het tweede waterveld en de sponsorcommissie.

Peter Derkx, technische zaken
Op mijn 4e kreeg ik een hockeystick van mijn grootouders en ging ik met mijn broertje overal hockeyen, van de tuin, de straat, de keuken tot met mijn vader mee naar veteranenwedstrijden. De passie voor het spel is altijd gebleven en bracht me van hockeyclub Maastricht, de Zuid Nederlandse A en B selecties naar Rotterdam, Hudito, HIC, een vriendenteam op Amsterdam en nu uiteindelijk naar de Veteranen A van AMHC, nu bijna 2 jaar geleden. En nu doe ik wat mijn vader vroeger ook deed en neem ik mijn 2 kleine meisjes van 2 en 4 af en toe mee naar het hockeyveld, ja de cirkel is rond en die paplepel wordt gewoon doorgegeven.
Ik geloof dat we op AMHC een hele mooie groep trainers hebben staan en gelukkig gaat er heel veel goed! Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Hendrik de volgende stap te maken in ons technisch beleid. 

Ines Keetell-Homringhausen, bestuurslid organisatie jeugd en competitie
Ooit als kind leerde ik hockeyen op Amersfoort in de mini-maxi’s van een heus erelid. Daarna hockeyde ik bij verschillende clubs en kwam weer terug bij AMHC toen mijn oudste zoon ging hockeyen. Toen de jongste van de drie kinderen kon lopen ben ik zelf ook weer gestart in de veterinnen, na 10 jaar hockeypauze, en met veel plezier. Ik ben al jaren actief in allerlei rollen op AMHC. Naast het hockeyen werk ik veel en graag vanuit mijn eigen juridisch adviesbureau in de gebiedsontwikkeling, geef les bij verschillende opleidingsinstituten en ben betrokken bij wet- en regelgeving. Ook in andere verenigingen/stichtingen ben ik actief als commissie en/of bestuurslid. Dingen regelen, organiseren en echt meedoen vind ik leuk. Ook ben ik in voor tennissen, wandelen met de hond, skiën, feesten, koken, eten, drinken, uitgaan en vooral veel gezelligheid.