header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Kosten Midwinterlidmaatschap

31-3-2021
Inmiddels zijn de Midwintertrainingen (periode: 30-11 t/m 19-2) afgerond en is, zoals vooraf aangekondigd, een nacalculatie gemaakt voor de A t/m D jeugdteams die zich hebben ingeschreven voor het Midwinterlidmaatschap.
Vanwege het feit dat Senioren praktisch niet hebben kunnen trainen in deze periode, is besloten voor deze groep geen vergoeding te vragen.  

Ter herinnering zoals aangekondigd in de Nieuwsflats bij aanvang was het volgende hierover opgenomen:
Zoals je waarschijnlijk van je teammanager, je aanvoerder of je lijnhoofd al vernomen hebt, biedt AMHC dit jaar een Midwinter-lidmaatschap aan ter vervanging van het zaalhockey. Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de maanden december, januari en februari door te trainen (1 of 2x in de week). De opgaves vinden per team plaats via de lijnhoofden. De kosten bedragen € 40 bij 1 keer per week 1 uur trainen en € 80 bij 2 keer per week 1 uur trainen onder leiding van een trainer. Voor lijnteams is dit € 60 bij 1 keer per week 1 ½ uur trainen en € 120 bij 2 keer per week 1 ½ uur trainen. De inning vindt achteraf plaats op basis van nacalculatie.  

Na kerst en oud- en nieuw is een aantal trainingen uitgevallen in verband met de lockdown en de vorst. Er is geïnventariseerd hoeveel trainingen elk team heeft genoten. Op basis hiervan zijn de kosten aangepast en zijn er twee categorieën gemaakt: 
  • de teams die niet meer dan 8 uur getraind hebben, betalen € 28. 
  • de overige teams, die meer dan 8 uur getraind hebben, betalen € 42  
In de tweede week van april vindt de inning plaats. Wij begrijpen dat een dergelijke nacalculatie ongebruikelijk is, maar passend gemaakt bij de situatie waarin het Midwinterlidmaatschap heeft plaatsgevonden. Heb je vragen over deze kosten, stuur dan een mail naar [email protected]