header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Wijzigingen binnen technische staf

13-5-2021
Met ingang van volgend seizoen zal Rutger Jansen een grotere rol krijgen binnen de organisatie. Rutger zal zich als technisch co√∂rdinator nog meer toeleggen op de jeugd -en trainersopleiding. Hij zal zich bezig gaan houden met het zaalhockey dat AMHC komend winterseizoen voor het eerst in de eigen blaashal zal spelen. En hij zal ook diverse prestatie, recreatie en jongste jeugd teams training blijven geven. Op zaterdag zal hij veel aanwezig zijn langs de velden zodat hij een goed overzicht heeft wat er allemaal op onze club gebeurt. 

Olaf Heskes neemt, samen met een assistent, de training en coaching van Dames 1 van Rutger over. Olaf wordt dus de nieuwe trainer/coach van het eerste damesteam van AMHC. Ook gaat hij MA1 onder zijn hoede nemen. De Hooglander is dit seizoen al actief bij AMHC als trainer/coach van JA1 en MA2 en het eerste Jong Dames team. Olaf heeft ruime ervaring als trainer/coach van eerste teams opgedaan voordat hij bij AMHC begon. Ook is hij een goede aanvulling op de trainersstaf. Door te kiezen voor de combinatie van Dames 1 en MA1 verwachten wij de aansluiting tussen onze talentvolle jeugdspeelsters en het eerste team te verbeteren. Met Olaf hoopt AMHC het komend seizoen de weg naar de bovenste helft van de eerste klasse te vinden.

Wij zijn op dit moment druk bezig met de invulling van de trainers voor alle teams en trainer/coaches voor de andere prestatieteams. Zodra daar meer over bekend is laten we weer van ons horen.

Bestuur Hockey Technische Zaken
Peter Derkx en Hendrik Sauer