header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Rutger Jansen

Nieuws afbeelding 31-10-2017
Mijn naam is Rutger Jansen en ik loop al een tijd mee op AMHC, ik ben zelf begonnen als speler van mijn 7de tot mijn 14de en ben daarna altijd betrokken geweest bij AMHC. 

Sinds vier jaar werk ik fulltime als trainer en coach met veel passie en plezier. 
Naast dat ik hoofdtrainer ben van de jongste jeugd meiden ben ik sinds dit jaar ook blok technisch coƶrdinator van de meisjes F, E en D lijn en ben ik de trainer en coach van JB1 en Dames 2 waarmee ik een hele leuke gevarieerde job heb op AMHC.

Na een tijd in de horeca te hebben gewerkt en een aantal jaren een bureaubaan te hebben gehad heb ik het geluk gehad dat ik van mijn passie en hobby mijn beroep heb kunnen maken en ik vind dat ik nu verreweg het leukste werk van de hele wereld heb. 

Om mijzelf verder te ontwikkelen als hockeytrainer/coach heb ik afgelopen seizoen mijn HT3 (hockeytrainer 3) diploma gehaald en ben ik dit seizoen bezig met de Technisch Manager 3 opleiding van de KNHB.

Ook ben ik net begonnen met een HBO psychologie waarbij ik als specialisatie kinderpsychologie ga doen. Doordat alle trainingen eind van de middag en in de avonduren worden gegeven heb ik overdag de tijd voor een studie en de opleiding van de KNHB.

Wat ik in mijn werk het allerbelangrijkste vind is dat er een goede combinatie is tussen plezier, prestatie en passie. Waarbij een ieder probeert om het beste uit zichzelf te halen op zijn of haar niveau.  Om dit te bereiken probeer ik op het veld een goede mix te creĆ«ren van lol maken, veel ballen raken en heel veel te belonen wat goed gaat.

Ik ben de hele week op AMHC te vinden en probeer voor iedereen tijd vrij te maken als iemand met vragen zit of om feedback te geven. Het leukste vind ik om visies te delen over de ontwikkeling van de kinderen en ook over de ontwikkeling in de sport.

Dus nogmaals mochten jullie vragen hebben of willen sparren dan hoor ik het graag.

Tot op het veld, 


Met sportieve groet,
 
Rutger