header foto header foto header foto header foto header foto header foto

VACATURE: WEDSTRIJDSECRETARIS JUNIOREN AMHC

Nieuws afbeelding 17-8-2021
Vanaf komend seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris junioren. Iets voor jou?

De wedstrijdsecretaris is de contactpersoon tussen enerzijds de KNHB en AMHC. Je informeert het AMHC-bestuur, lijnhoofden en teammanagers m.b.t. zaken over de wedstrijden. Via deze functie leer je de club, haar leden en vrijwilligers goed kennen en het is een zeer leuke manier om bij hockey betrokken te zijn.

Het uitvoeren van de taken van het wedstrijdsecretariaat kost je wekelijks 2 uur, soms net iets meer. Hieronder staat een meer uitgebreide omschrijving van de taken.

Lijkt dit je leuk of wil je meer weten? Neem dan contact op met Femke Risselada, via WhatsApp op 06-53968725 of per mail op [email protected]

Voorbereiding wedstrijdseizoen
Medio juni verstuur je de teamopgave incl. gewenste speelsterkte voor komend seizoen naar de bond. De input hiervoor ontvang je van de lijnhoofden. De opgaven naar de bond gaat in samenwerking met de ledenadministratie, die de nieuwe teams aanmaakt in LISA.

Zodra de bond een voorlopige poule-indeling klaar heeft controleer je deze met behulp van de lijnhoofden en stuur je eventuele aanvullende verzoeken/opmerkingen naar bond. Ook check je of alle teams ondersteuning hebben, zodat de bond de automatische wedstrijdformulieren (DWF) kan versturen. Daarnaast beantwoord je eventuele vragen m.b.t. het wedstrijdprogramma.

Eventueel ben je ook betrokken bij de voorbereiding van de zaalcompetitie in september/oktober, maar dit loopt tot nu toe altijd via de zaalhockeycommissie.

Tijdens wedstrijdseizoen
Wedstrijden vinden plaats op zaterdag. Om dit soepel te laten verlopen verzorg je, indien nodig:
Communicatie naar teammanagers en tegenstanders m.b.t. eventuele wijzigingen in wedstrijdprogramma (bv locatie/tijd etc.), afgelastingen of algemene logistieke zaken (bijv. info over parkeren)
Antwoorden op eventuele vragen van teammanagers m.b.t. speelgerechtigheid en inhalen/verplaatsen wedstrijden (alle informatie hierover is vanuit KNHB beschikbaar)
Daarnaast ben je contactpersoon voor de wedstrijdsecretariaten van andere verenigingen en heb je contact met de arbitrage planning & veldplanning

Tot slot print je wekelijks op vrijdag het Wedstrijdschema voor de wedstrijdtafel in het clubhuis en controleer je op zondag of maandag (uiterlijk 20.00) het DWF. Indien nodig heb je hierover contact met teammanagers (reminder sturen, opmerkingen op DWF checken). Ook geef je eventuele kaarten (geel en rood) door aan het lijnhoofd, bestuurslid junioren en penningmeester.

De functie is eventueel te combineren met die van Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd, waarvoor ook een vacature open staat.