header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Bericht van de sponsorcommissie

Nieuws afbeelding 7-9-2021

OREC sponsor clubjasje

Het nieuwe hockeyseizoen gaat weer bijna van start! Er zijn weer steeds meer rode club jasjes zichtbaar op de club. Fijn voor het clubgevoel, het houdt ons verbonden en het ziet er mooi en herkenbaar uit.

Wij zijn verheugd over het feit dat wij een nieuwe sponsor voor ons clubjasje hebben:

OREC sponsort ons clubjasje, steunt daarmee de club en zij helpen ons graag blessurevrij te winnen. OREC verzorgt fysiotherapie, manuele therapie en diƫtetiek voor AMHC leden en hun familie in het Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Teamsponsor

Vind je het leuk om een team te sponsoren? Graag komt de sponsorcommissie met je in contact! Vanaf komend seizoen is het mogelijk om als tweede sponsor op het jasje van je favoriete team te komen.

Clubkleding Intersport Van Dam

Intersport Van Dam biedt in nauwe samenwerking met AMHC de clubkleding zo gunstig mogelijk aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door hun sponsoring. Intersport Van Dam sponsort AMHC nu al ruim vele jaren met sponsorgelden in natura. Daardoor kan de club zorgen voor keepersspullen, hockeyballen en andere benodigdheden.

Tot en met 25 september biedt onze sponsor Van Dam het clubjasje met €14,- korting aan! De prijs voor een jasje voor de jeugd bedraagt €34,99 en een dames- of herenjasje €39,99. Via de site kunnen de jasjes worden besteld. De levering vindt in de eerste week van oktober plaats. Ook onze shirts, broeken, rokjes, en sokken verkopen zij. Net als alle andere hockeybenodigdheden. Dus kom naar Intersport Van Dam, Birksstraat 103 in Soest.

Hoodies

Steeds vaker zien wij dat teams zelf hoodies/truien aanschaffen. Heel leuk voor de trainingen en andere doeleinden. Op de hoodie mag niet zomaar het clublogo staan. Intersport Van Dam is de enige die het logo mag drukken op de clubkleding. Dit hebben ze verdiend door een grote sponsor te zijn van onze club. AMHC in letters mag natuurlijk wel. Houd er rekening mee dat bij sponsoring de sponsor wel een afdracht aan de club moet doen. Om het speelveld voor alle sponsoren gelijk te houden, moeten alle sponsoren een bijdrage doen aan de club. Dit komt ten goede aan alle leden. En als je het veld op gaat met je team dan doe je uit respect voor de sponsor natuurlijk allemaal je clubjasje aan.

Kleine petflessen

Vanaf juli jl. wordt nu ook voor kleine petflessen statiegeld geheven. Dit bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Op de club staan afvalcontainers waarin je deze petflessen kan weggooien. De opbrengst van het statiegeld komt ten goede aan de club.

Op de stickers van de afvalcontainers is ruimte voor enkele sponsors. Voor 2 seizoenen en voor een bedrag van €200,- zetten we je sponsoruiting op meerdere containers.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Leden gezocht

Er zijn veel kansen en mogelijkheden om extra inkomsten te generen voor de club met sponsoring. Deze uitdaging gaan wij als commissie graag aan. Hier kunnen wij nog wel extra hulp bij gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar een penningmeester, secretaris en een extra lid. Je hoeft niet commercieel te zijn of een groot netwerk te hebben. Alle hulp is zeer welkom!

Sportieve groet van de sponsorcommissie,

Remon Kortman, Henric Keetell, Bart Lamers, Pascal van der Tuin en Barbara Loves