header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Ballentassen beschikbaar

Nieuws afbeelding 4-10-2021
In samenwerking met Intersport van Dam heeft de club geregeld dat we dit seizoen ballentassen ter beschikking gaan stellen voor de teams van Senioren en Junioren A t/m D. We hebben in totaal 58 tassen beschikbaar, die we tegen borg gaan uitgeven aan de teams die zich hiervoor melden. We hebben niet genoeg tassen voor alle teams, maar we gaan ervan uit dat er ook al teams zijn die al een tas met ballen in gebruik hebben. We komen een heel eind, maar het is wel onder het motto: op is op!

Dit zijn de voorwaarden voor uitgifte:

• een set bestaat uit een ballentas met 30 ballen en 10 pilonnen en een tasje met 10 hesjes die gebruikt kunnen worden tijdens de voorbereiding van de wedstrijd.
  • elk team betaalt 50 euro borg per complete set en 10 euro verbruikskosten voor de ballen. De verbruikskosten per set worden gebruikt om het jaar erop weer een klein potje te hebben om ballen te kopen om de tassen weer aan te vullen.
  • einde seizoen moet de tas door het team weer ingeleverd worden, zodat wij de set weer klaar kunnen maken voor het seizoen erop.
  • 10 euro verbruikskosten krijgt het team niet terug.
  • 50 euro borg krijgt het team terug als de set met tas, ballen, hesjes en pilonnen redelijk compleet terugkomt.
  • als een set met de helft van de ballen terugkomt, krijgt het team de helft van de borg terug
  • als de set met duidelijk minder dan de helft van de ballen terugkomt of helemaal niet terugkomt (bijv. laten staan bij andere club), dan krijgt het team geen borg terug
  • borg en verbruikskosten worden betaald via een tikkie die we versturen aan de teammanager

De Materiaalcommissie zal op zaterdag 9 oktober a.s. tussen 10.00 - 12.30 uur op de club zijn voor het uitgeven van de tassen. Dan kunnen teammanagers langskomen om een set op te halen. We zijn dan aanwezig in het clubhuis of bij het materiaalhok achter het clubhuis.