header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Vacatures barcommissie

4-10-2021
Chinese filosofen zeggen het al eeuwen, Westerse wetenschappers bevestigden het. Helpen helpt. Niet alleen de ander, maar ook jezelf. Niets maakt je namelijk gelukkiger! 

Helpen staat algemeen bekend als 'iemand van dienst zijn'. En die 'iemand' dat is dan uiteraard degene die je helpt. De geholpene. Maar wacht even. De helper profiteert net zo hard mee! Een absolute win-win situatie, omdat jijzelf ook gelukkig wordt wanneer je iemand anders helpt, op verschillende vlakken. Er is zelfs niets dat een mens gelukkiger maakt, als je onderzoekers mag geloven - wij hebben mooie vacatures waar jij invulling aan kan geven voor geluk. Ben jij een gelukzoekers neem vrijblijvend contact op via [email protected] of Nicole Mochèl via [email protected] of 06-52656513

Bar coördinator
Eigenlijk is de naam misleidend. Een bar coördinator, coördineert niet maar helpt, en dat maakt nu just zo gelukkig. 
De Bar coördinator is een ochtend of middag het aanspreekpunt voor de Bar ouder diensten en de keuken.

Uiteraard wordt je vooraf ingewerkt zodat je op de hoogte bent van alle wel en wee en daarnaast is er altijd een achterban waar je je vragen kunt stellen, Samen komen we er altijd uit. We hebben een team van bar Coordinatoren maar omdat we elke zaterdag 2 shifts hebben zou het fijn zijn om dit team, van gelukkige mensen, uit te breiden zodat je maar eens in de paar maanden een dienst hoeft te draaien. Diensten kan je zelf invullen op de dag en het moment dat jouw schikt. Kom jij ons team versterken ? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Nicole Mochèl via [email protected] of 06-52656513

Bar / keuken hulpen
ben je 15 jaar of ouder en zou je in het weekend als je niet hoeft te spelen wat willen bijverdienen dan kan dat als Bar / Keuken hulp op AMHC. 

In het weekend of op speciale evenementen. Ook ls je niet lid bent kan je werken bij AMHC. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Nicole Mochèl via [email protected] of 06-52656513

Bar Commissie leden 
Zeker nu we ook de Blaashal hebben in de winter zijn er het hele jaar veel Bar activiteiten op AMHC. Geïnteresseerd of eerst gewoon nieuwsgierig ? neem dan vrijblijvend contact opnemen via [email protected] of Nicole Mochèl via [email protected] of 06-52656513

Lange tijd bestond de Bar Commissie uit een vast team. Deze vrijwilligers willen na jaren lange dienst, en hun geluk te hebben opgehaald, zich gaan richten op andere activiteiten. Daarom zijn we op  zoek naar versterking binnen de Bar Commissies. 

In te vullen taken binnen de Bar commissie zijn; 

Bar Planning
extra kracht, het plannen en indelen van de team ouderdiensten, bar coördinatoren en de vaste krachten op zaterdag en indien nodig op zondag.
lees meer;
Contact onderhouden met de vaste krachten en de vrijwilligers. Bar planning wordt gedaan door Nicole Mochèl. Voorheen deden ze dit samen. Ze is op zoek naar een nieuwe partner om deze taak samen te vervullen. 

Horeca inkoop back up
wekelijks inventariseren wat er gekocht moet worden en inkopen bij leveranciers zoals Sligro, Scheerder dranken, onze bakker en koffie leverancier.
Deze activiteiten werden door Taco Overmaat gedaan. We zoeken iemand om dit in samenspraak met Frans van Gemert te gaan doen. Zodat alles gewoon door kan gaan voor de club.

Behandeling speciale bar aanvragen
de speciale aanvragen die via de bar worden ontvangen verwerken en coördineren.

Vaak zijn dit aanvragen van teams die iets op de club willen organiseren waarvoor ze de horeca willen gebruiken. Maar we faciliteren op onze club ook voor bedrijven en instellingen die een hockey event willen organiseren op AMHC. Zo hebben we jaarlijks o.a. de politie, defensie, studenten verenigingen, KNHB etc. Speciale aanvragen dienen te worden beoordeeld en na inventarisatie van de wensen te worden besproken binnen de bar commissie. Offerte dient te worden gemaakt en gecommuniceerd met de desbetreffende party en afspraken  vastleggen. Interne afstemming wie wat zal oppakken qua uitvoering. De extra inkomsten die deze evenementen opleveren zijn zeer belangrijk voor de club.

Het uitwerken van bereidingswijzen keuken producten
vaak betreft dit nieuw keuken producten in het assortiment. 

Gezamenlijk wordt de samenstelling en de hoeveelheden bepaald die nodig zijn voor een eindproduct. Hiervan moet een bereidingsinstructie voor het keuken personeel worden gemaakt. Om de introductie te kunnen ondersteunen wordt hiervan een "bar talker", A4 of A5 opmaak, gemaakt. Deze opmaak wordt gebruikt voor onze digitale prijslijst communicatie.

Coördinator recycling
vanaf de zomer kunnen wij als club alle pet flessen (plastic frisdrank flesjes) inleveren waarvoor de club statiegeld ontvangt. 

We zoeken iemand die een plan bedenkt hoe we de flesjes kunnen verwerken en kunnen klaarmaken voor transport. In 2022 volgt ook statiegeld op blikjes.