header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Start zaalhockey

Nieuws afbeelding 20-10-2021
Vanaf begin november speelt de jeugd voor het eerst in onze eigen blaashal!
Tot vrijdag 22 oktober om 19.00 u heb je de tijd om je op te geven voor het zaalhockey. Het opgeven kun je doen middels de enquĂȘte die naar alle leden per e-mail is verzonden.
Funkeys en de Benjamins gaan niet de zaal in, maar trainen door op het veld tot en met woensdag 24 november.

De belangrijkste data zaalhockey
  • Tot uiterlijk vrijdag 22 oktober 19.00 u kunnen leden (met uitzondering van Funkeys en Benjamins) zich aanmelden voor zaalhockey.
  • 23 t/m 25 oktober selectietrainingen A-, B- en C-lijnen in de Bokkeduinen.
  • 27 oktober trainingsschema voor jeugd van 1 november t/m 26 november bekend.
  • Circa 5 november teamindeling zaalcompetitie D-, E- en F-lijnen bekend.
  • Vanaf maandag 1 november traint de jeugd naast het veld ook in de zaal.
  • T/m 26 november traint de jeugd in de zaal in de samenstelling van de veldteams.
  • 20 november teamindeling zaalcompetitie A-, B-, en C-lijnen bekend.
  • 20 november trainingsschema vanaf 29 november bekend.
  • Vanaf maandag 29 november starten de trainingen met de teamindeling zaalcompetitie. Ook starten dan de senioren, die zich hiervoor hebben opgegeven met trainen in de zaal.
  • In het weekend van 4/5 december start van de zaalcompetitiewedstrijden.
Coaching tijdens wedstrijden
Ondanks eerdere berichten is er bij de jongste jeugd (F-lijn, E6-tallen en E8-tallen) geen door de club betaalde coach beschikbaar. Het coachen van de kinderen uit de jongste jeugd tijdens wedstrijden wordt altijd gedaan door de ouders. Indien niet voldoende betaalde coaches beschikbaar zijn voor de andere jeugdteams die 2x keer willen trainen, dan wordt in dit geval ook een beroep gedaan op de ouders. Een coach gaat mee naar wedstrijden en geeft daar aanwijzingen om het team te helpen zo goed mogelijk te spelen. Een trainer wordt altijd door de club geregeld en deze persoon verzorgt de trainingen.

Wil je meer weten over de trainingen, kosten en de competitiewedstrijden van zaalhockey? Dan kun je deze informatie vinden in onze clubgids middels bijgaande link https://amhc.notion.site/Zaalhockey-11d054370642455fb35488dfb7716e16.