Oudejaarsborrel, oliebollenverkoop en pubquiz op vrijdag 29 december

Nieuws afbeelding 6-11-2017
Beste leden en ouders van leden van AMHC,

De dagen worden korter, Sinterklaas is alweer bijna in het land en de winterstop en het zaalhockeyseizoen zijn in zicht.

Wij willen dit jaar graag met zijn allen op een leuke en gezellige manier afsluiten op AMHC met een oudejaarsborrel op vrijdag 29 december van 18.00-21.00 uur. Deze borrel gaat gepaard met oliebollen verkoop van Klaas Hartog uit Bunschoten-Spakenburg en een Pubquiz, georganiseerd door Dames veteranen B.

Tijdens de borrel kunnen oliebollen worden opgehaald. Deze oliebollen kunnen per zak van 12 voor 10 euro worden besteld. Bestellen kan tot 5 december via http://2bchild.nl/nl/nieuws/Oliebollen-AMHC. De winst van de oliebollen-verkoop gaat naar 2Bchild zodat kinderen in Bosnië kunnen sporten.

Tijdens de oudejaarsborrel vindt ook de eerste AMHC-Pubquiz plaats. Hiervoor kan je je opgeven per team (max 6 personen) of als individu via [email protected] Dus maak met ouders van een team, teamgenoten of vrienden een team en kom vrijdag 29 december naar AMHC.

De ouderjaarsborrel start om 18.00 uur. Om 19 uur start de Pubquiz. Er is ook overheerlijke Glühwein en Erwtensoep zodat de buikjes gevuld kunnen worden.....

We hopen jullie in ieder geval 29 december te zien en alvast te proosten op het nieuwe jaar!

Namens de evenementencommissie,

Karlijn Verwers en Nancy te Nuijl