header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update Corona

Nieuws afbeelding 27-1-2022
De berichtgeving rondom corona wordt steeds positiever. In de persconferentie van dinsdag 15 februari zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd. Dit betekent dat we vanaf vrijdag 18 februari weer publiek kunnen toestaan in onze blaashal!
Wel moeten personen vanaf 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs tonen. Dit geldt ook voor het betreden van het clubhuis. Het tonen van een coronatoegangsbewijs geldt niet voor vrijwilligers zoals spelbegeleiders, coaches etc. die werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Eenmaal binnen op deze locaties is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Het clubhuis mag open zijn tot 01.00 uur.

Vanaf vrijdag 25 februari
Vanaf vrijdag 25 februari is het tonen van een coronatoegangsbewijs niet meer nodig en vervalt de openingstijd tot 01.00 uur.