header foto header foto header foto header foto header foto header foto

AMHC zet zich in voor Oekraïne

Nieuws afbeelding 18-3-2022
Graag willen wij als AMHC de slachtoffers in/uit Oekraïne helpen.
Op zaterdag 2 april zal er op AMHC een verkoop van gevonden voorwerpen en ingebrachte sport- en clubkleding georganiseerd worden van 10.00 tot 13.00 uur. De volledige opbrengt zal gestort worden op giro 555.
Heb je thuis nog nette sportkleding, een AMHC tenue, hockeyschoenen of een nette hockeystick liggen, doneer deze aan AMHC voor de verkoop. Vanaf maandag 21 maart zal er boven in het clubhuis (links voorbij de klapdeuren) een kar staan (met Oekraïense vlaggen), waar de kleding in gedoneerd kan worden.
Ook zullen er op deze ochtend zelfgemaakte cupcakes verkocht worden voor Oekraïne, gemaakt door meisjes D1.

Heeft jouw team ook een leuk idee voor een actie om geld in te zamelen voor Oekraïne, laat het ons weten.