header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws afbeelding 4-5-2022
Onverwacht en plotseling is ons lid Pieter van Ballegooijen overleden. Hij was een markante verschijning op de club. De laatste jaren vooral als speler van Veteranen 45 C maar daarvoor ook als vader van hockeyende kinderen. Als coach, manager, scheidsrechter en initiator heeft hij veel gedaan voor AMHC. Aan het eind van het eerste decennium was Pieter enige tijd bestuurslid. Over van alles had hij uitgesproken ideeën. Zo ook over het jeugdbeleid. Kenmerkend was dat hij dan ook niet te beroerd was om vervolgens de daad bij het woord te voegen. Hij nam binnen het bestuur met grote gedrevenheid de taak op zich om de organisatie en kwaliteit van het jeugdhockey te verbeteren. Van de stappen die toen zijn gezet profiteert de vereniging nog steeds. Gedenkwaardig was ook het familietoernooi 'Proud to be fout’ waarvan hij samen met Loylou één van de trekkers was. De mooie herinneringen blijven. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Veel te jong overleed
onze vriend en hockeymaatje

Pieter van Ballegooijen - "Rataplan”
14 maart 1968 - 2 mei 2022