31-10-2017 | (Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: San The

Nieuws afbeelding 12-11-2017
Mijn naam is San The. Ik ben 28 jaar en op mijn 5de ben ik begonnen met hockeyen bij AMHC.

Sporten stond bij ons thuis centraal. Iedereen uit het gezin was bezig met tennis of hockey. In de weekenden kwamen we na onze wedstrijden samen op de tennisclub om daar lekker  te eten (‘’lekker eten’’ mijn andere hobby)  De zoutvaatjes en glazen werden omgetoverd tot spelers en hevige discussies volgden. De passie voor de hockeysport zit er dus al van kleins af aan in.

Na de middelbare school heb ik gekozen om aan de hotelschool te gaan studeren. Naast mijn studie en werken in de horeca begon ik met hockeytraining geven. In mijn eerste jaar bij de jongste jeugd, later volgden andere teams als trainer/coach.

Na mijn jaren als jeugdhockeyer moest ik gaan kiezen tussen zelf hockeyen of coachen. Ik was gevraagd voor het opstarten van een Indonesisch Restaurant. Dat betekent veel werk in het weekend. Zaterdag en zondag op de hockey was niet meer mogelijk.

Momenteel ben ik fulltime trainer/coach. Op de AMHC ben ik verantwoordelijk voor Heren1 en  Jongens A1 als trainer/coach, daarnaast ben ik BTC-er van de jongens C&B lijn.

Ik ben de hele week op AMHC te vinden. Het leukste vind ik om visies te delen over de ontwikkeling van de kinderen en ook over de ontwikkeling in de sport, dus mochten jullie vragen hebben of willen sparren dan hoor ik het graag.

Tot op het veld,
Vriendelijke groet, San