header foto header foto header foto header foto header foto header foto

PLUS Amersfoort hockeyplaatjes sparen

Nieuws afbeelding 7-6-2022 In het najaar gaan we samen met PLUS Amersfoort hockeyplaatjes van AMHC sparen. Dit betekent dat jij en jouw team op de foto gaan en deze plaatjes verkrijgbaar zijn bij de PLUS Amersfoort.

Wat houdt sparen in?
De hockeyplaatjes kun je in november en december sparen bij de PLUS in Amersfoort. Deze plaatjes kun je verzamelen in een mooi album. Er worden plaatjes gemaakt van de jeugdspelers, heren1 en dames1. Elk team (ook de senioren, G-hockey en Lacrosse) heeft de mogelijkheid voor een teamfoto.

Zodra de teamindeling voor volgend seizoen bekend is (vanaf 13 juni), gaan wij hier daadwerkelijk mee aan de slag. Eind juni vragen wij toestemming via de teammanagers voor het maken en publiceren van de foto's. Via de lijnhoofden en teammanagers van de nieuwe teams word je hierover geïnformeerd.

Hulp nodig!
En er is natuurlijk ook hulp nodig om alle foto's te verkrijgen! In het weekend van 3 en 10 september hebben we 16 vrijwilligers nodig. Samen met de fotograaf help je dan een dagdeel mee om alle teams en personen op de foto te krijgen. Als je wilt helpen, heel graag! Dan valt voor iedereen de tijdsbesteding mee. Aanmelden kan via [email protected]. Heb je mooie sfeerfoto's van onze club die in het album mogen komen? Dan mag je deze naar het opgegeven e-mailadres mailen onze site kan ook wel wat mooie foto's gebruiken namelijk.